Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

ATRIS Architectenbureau
  
Adres:Koningin Fabiolalaan 114
Postcode:9000
Plaats:Gent
  
Telefoon:09/220.75.10
Fax:09/220.75.10
Website:http://www.atris.pro

INFORMATIE

ATRIS (A³) staat voor Atelier en Adviesbureau voor Architectuur. Atris werd in 2000 opgericht door architect Alex Moeneart en focust zich als architectenvennootschap op werk- en leefbare bouwprojecten enerzijds en op het verstrekken van professioneel advies anderzijds.

Bij Atris staan de klant, zijn wensen en het budget centraal. Elk project is uniek, de vormelijke vertaling van het bouwprogramma en de persoonlijkheid van de bouwheer binnen de context van de site, de bouwvoorschriften en het vooropgestelde budget.

Kwalitatieve architectuur is de evidentie zelve. Bij ons echter geen artistieke hoogdravendheid. Architectuur moet geleefd worden, niet eenmalig beleefd. Een goed ontwerp behoeft geen conceptuele ondertiteling. Vorm en karakter van het gebouw ontstaan als vanzelfsprekend uit de vooropgestelde parameters. De architect is veel meer dan een ontwerper, hij is de professionele begeleider van de bouwheer doorheen het hele bouwproces: van schetsontwerp tot oplevering.

Naast de eigenlijke bouwprojecten treedt Atris ook op als adviserende architect. Wij leveren neutraal en professioneel bouwadvies, in de ruimste betekenis van het woord. 15 jaar ervaring in eigen projecten op zeer diverse domeinen en permanente voortgezette opleidingen staan garant voor een deskundige advies. Bouwadvies kan gaan over de haalbaarheid van een project of technische bijstand. Onafhankelijkheid is daarbij het devies: in tegenstelling tot producenten en uitvoerders zal de architect u in uw specifieke situatie steeds de meest geschikte oplossing voorstellen.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Beter Online Media / Architectenbureaus.be