Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Architecten Jacky Boulez & Peter Degrande
  
Adres:Kortrijksesteenweg 381
Postcode:9800
Plaats:Deinze
  
Telefoon:09/380.34.53
Website:http://www.boulez-degrande.be

INFORMATIE

Door onze verschillende visie en benaderingwijze van architectuur, zorgen we voor een symbiose van invloeden die enerzijds kunnen samensmelten tot een unieke creatie in architectuur, anderzijds zorgen voor contrasten die naar onze mening enkel een verrijking kunnen vormen voor de architectuur. Aan de hand van het specifieke ontwerp, waarvoor de ideeën van de bouwheer, zijn leefwereld, zijn gezin en hun interresses altijd de basis vormen, trachten we de leefomgeving van de bouwheer en zijn gezin te verrijken met een inspirerende en functionele architectuur. Curriculum architectenbureau 1999 oprichting van architectenassociatie Boulez & Degrande, als samenwerking van 2 in dezelfde richting geörïenteerde architecten, met een zelfde werkdrift en liefde voor het vak. 2001 oprichting van architectenassociatie Boulez & Degrande bvba 2007 ons bureau verrijkt met samenwerking van Ingenieur Architecte Céline Goessaert Ons architectenbureau is actief in een grote diversiteit van disciplines aangaande architectuur en ontwerp.Door onze verschillende visie en benaderingwijze van architectuur, zorgen we voor een symbiose van invloeden die enerzijds kunnen samensmelten tot een unieke creatie in architectuur, anderzijds zorgen voor contrasten die naar onze mening enkel een verrijking kunnen vormen voor de architectuur.

Aan de hand van het specifieke ontwerp, waarvoor de ideeën van de bouwheer, zijn leefwereld, zijn gezin en hun interresses altijd de basis vormen, trachten we de leefomgeving van de bouwheer en zijn gezin te verrijken met een inspirerende en functionele architectuur.

Curriculum architectenbureau

1999 oprichting van architectenassociatie Boulez & Degrande, als samenwerking van 2 in dezelfde richting geörïenteerde architecten, met een zelfde werkdrift en liefde voor het vak.

2001 oprichting van architectenassociatie Boulez & Degrande bvba

2007 ons bureau verrijkt met samenwerking van Ingenieur Architecte Céline Goessaert

Ons architectenbureau is actief in een grote diversiteit van disciplines aangaande architectuur en ontwerp.

• private woningen - zowel nieuwbouw alsook renovatie.
• meergezinswoningen - appartementen met comm. functies alsook koppelwoningen.
• religieuze gebouwen - kerkrestauratie, renovatie oude pastorij, bouw van nieuwe kapel.
• Openbare sector - diverse renovatie- en niewbouwprojecten voor Stad Deinze - Politie
• Sociale huisvesting - Deinse Bouwmaatschappij in samenwerking met Vlaamse Huisvestingsmaatschappij.
• Interieur- en meubelontwerpen.

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Architectenbureaus.be